Corona update week 6

dinsdag 7 februari 2023
Gelukkig merken we steeds minder van het coronavirus. De verspreiding gaat niet meer zo snel. In deze update laat ik jullie weten dat het testbeleid voor zorgmedewerkers is aangepast.

Ook al lijkt corona misschien ver weg, ik wil jullie toch vragen te blijven testen wanneer dit nodig is volgens onderstaande voorschriften. Bedankt!
  • Je hoeft je niet meer te laten testen als je nauw contact hebt gehad met een persoon met COVID-19 besmetting en geen klachten hebt.
  • Heb je klachten die kunnen horen bij een COVID-19 besmetting dan moet je nog wel een test doen. Een zelftest is voldoende.
  • Bij een negatieve uitslag moet je de test na 24 uur nog een keer herhalen. Dit hoeft niet als de klachten verdwenen zijn.
  • Wanneer je positief test ga je nog steeds in isolatie tot tenminste vijf dagen na het begin van de klachten en tot wanneer je 24 uur klachtenvrij en 48 uur koortsvrij bent.
Gebruik mondneusmaskers
Ben je neusverkouden of moet je veel hoesten dan is het advies nog steeds om een chirurgisch mondmasker, type II, te dragen tijdens contact met cliĂ«nten of collega’s. Hiermee voorkom je ook de verspreiding van andere luchtweginfecties, zoals griep.
Ouder nieuwsberichtRecenter nieuwsbericht

Meer nieuws

Werken bij De Wulverhorst

Als je eenmaal bij De Wulverhorst werkt, wil je nooit meer anders.

Wil jij komen werken bij De Wulverhorst? Bekijk hier onze vacatures:

Alle vacatures