Werken en leren bij De Wulverhorst

Wil je graag werken in de zorg maar heb je nog geen geschikt diploma? Werk je nu als verzorgende-IG en wil je graag de opleiding tot verpleegkundige volgen? Of zoek je een inspirerende stage- of afstudeerplek? Je bent van harte welkom bij De Wulverhorst!

We bieden ook uitdagende dagbestedingswerkplekken. Kijk hier voor meer informatie.

De Wulverhorst is een officieel erkende opleidingsinstelling. We vinden het belangrijk om (toekomstige) professionals goed op te leiden. We bieden een veilig leerklimaat waarin fouten maken mag, zolang je er van wilt leren, en eigen initiatief enorm wordt gewaardeerd.

Wat doet een bestuurder? Marjolein liep een dag mee met Joyce Jacobs

‘Vraag jij je af wat ik nu de hele dag doe, wat mij bezighoudt of wat er voor nodig is om een bedrijf als De Wulverhorst te runnen?’ Bestuurder Joyce Jacobs nodigde collega’s ...

 

Neem voor alle mogelijkheden voor opleidingen en stageplekken contact op met Gerda Overbeek of Patricia Luiten via opleidingen@wulverhorst.nl of 0348-562214. Wil je liever dat we jou bellen? Vul onderstaand formulier in en we nemen binnenkort contact met je op.

Mededeling: Uw persoonsgegevens gebruiken wij alleen voor het gevraagde contact. Lees de Privacyverklaring voor meer informatie.