Vrijwilligerswerk doen in Oudewater?

Helpt u graag anderen? Steekt u graag uw handen uit de mouwen? En heeft u een beetje tijd over in de week? U bent van harte welkom als vrijwilliger bij Het Touwteam.

Wij zoeken ondernemende vrijwilligers, vrijwilligers met twee rechterhanden of groene vingers, chauffeurs en computerkenners. Al met een uurtje in de week kunt u het leven van iemand anders én dat van uzelf zoveel leuker maken. U bent van grote betekenis voor degene die u helpt!

Aan de slag

Vrijwilligerswerk bij Het Touwteam kunt u doen op de momenten dat het u past. Wekelijks, maandelijks of af en toe. Overdag of liever in de avond. Er is altijd wel iets dat past bij uw agenda en wensen.

Wilt u als vrijwilliger aan de slag, maar weet u niet goed wat voor vrijwilligerswerk u wilt doen, of bij u past? Bel of mail ons dan gerust voor een gesprek. Samen zoeken we het vrijwilligerswerk dat bij past bij uw wensen, talenten en agenda.

Bel Linda of Jacqueline van Het Touwteam 0348-562214 of mail naar vrijwilligers@wulverhorst.nl. U kunt zich ook direct online aanmelden als vrijwilliger.

Meld u aan als vrijwilliger