Zorg bij u thuis

Er zijn allerlei redenen waarom u thuis zorg nodig kan hebben: tijdelijke verzorging wanneer u herstelt van een operatie, dagelijks hulp bij uw persoonlijke verzorging of verpleging tijdens dementie of chronische ziekte.

Wanneer u thuiszorg nodig heeft wordt onze wijkverpleegkundige uw eerste aanspreekpunt. Hij of zij maakt met u een plan over de zorg die u nodig heeft en de frequentie daarvan. Wij sluiten aan bij uw bestaande zorgnetwerk met uw eigen huisarts en behandelaren. Ons deskundige en enthousiaste thuiszorgteam staat voor u klaar om u de juiste zorg te geven.

U houdt altijd zelf de regie: we bekijken wat u zelf kan doen, wat uw naasten voor u kunnen betekenen en hoe wij vanuit De Wulverhorst daarbij kunnen ondersteunen.
 

Face 1

Hartelijk

Hoe woont u? Hoe vult u uw dagelijks leven in, en welke waarden en normen zijn voor u belangrijk? Heeft u familie en vrienden om u heen die u kunnen ondersteunen? Gaat u er graag op uit, of houdt u ervan om in en om het huis te zijn? Wij vinden het belangrijk om u goed te leren kennen. Zo kunnen wij de zorg en ondersteuning zoveel mogelijk afstemmen op uw wensen en mogelijkheden.

Face 1

Deskundig

Onze verzorgende en verpleegkundigen weten goed waar ze het over hebben. Binnen De Wulverhorst krijgen zij zeer regelmatig bij- of nascholing. Ook voor technische verpleegkundige handelingen, zoals stomazorg of het toedienen van zuurstof zijn onze medewerkers bekwaam.

Face 1

Dichtbij

De Wulverhorst staat midden in Oudewater. De meeste mensen die bij ons werken komen uit Oudewater, of de nabije omgeving. Ze zijn bekend met het leven in Oudewater en het typische ons-kent-ons gevoel. Wanneer u zorg ontvangt, proberen wij zoveel mogelijk vertrouwde gezichten bij u thuis te laten komen.