Het Touwteam

Het Touwteam verbindt mensen. Mensen die wat extra hulp kunnen gebruiken en mensen die graag zinvol vrijwilligerswerk doen. Zo creëren we een zorgzame samenleving, waarin we oog voor elkaar hebben en het gemeenschapsgevoel wordt vergroot.

Uw hulpvraag

Zoekt u iemand die u helpt bij kleine klusjes in huis, met wie u samen de tuin aanpakt of waarmee u kunt wandelen of fietsen? Of om samen iets leuks te ondernemen, zoals een kopje koffie drinken in de stad of een ritje in de omgeving? Wilt u gemakkelijker leren omgaan met computer, internet en beeldbellen? Of doet u graag nieuwe sociale contacten op in Oudewater? Bent u mantelzorger en kunt u ondersteuning gebruiken bij de zorg voor uw naaste?

Netwerk

Wat uw hulpvraag ook is, u kunt deze neerleggen bij Het Touwteam. Wij gaan met u in gesprek over welke hulp of ondersteuning u nodig heeft en gaan samen op zoek naar de mogelijkheden die er zijn. Er zijn meer dan tweehonderd vrijwilligers die zich namens Het Touwteam willen inzetten. Bovendien werken wij samen met alle welzijnsinstanties in Oudewater, zoals Stadsteam Oudewater, De Zonnebloem, Oudewater Vitaal, De Vrijwilliger Hulpdienst en KBO/PCOB. We doen ons best om iemand óf een organisatie te vinden die perfect bij u past.

Bel Linda of Jacqueline van Het Touwteam 0348-562214 of mail naar vrijwilligers@wulverhorst.nl.

Ik heb een hulpvraag

Mededeling: Uw persoonsgegevens gebruiken wij alleen voor het gevraagde contact. Lees de Privacyverklaring voor meer informatie.

Zin om wat leuks te ondernemen? In De Wulverhorst zijn allerlei leuke activiteiten te doen.