De Wulverhorst bedankt familie en vrienden

maandag 21 november 2022

Bewapend met emmers, sop en dweilsokken kwamen familie en vrienden van bewoners op zaterdag 5 en 12 november naar De Wulverhorst voor de So(e)pdag. “We hebben het nog nooit zo druk gezien”, vertelt coördinerend verpleegkundige José Boere enthousiast.

Twee keer per jaar wordt de So(e)pdag gehouden in De Wulverhorst. Eén keer op de woningen van Kleinschalig wonen en de volgende keer voor de appartementen waar bewoners somatische zorg ontvangen. Mantelzorgers: vrienden, familie en andere naasten worden uitgenodigd om een dagdeel schoon te maken. Aan het einde van de dag wordt gezamenlijk afgesloten met een warme kop soep.

Gemoedelijk
Door corona kon de So(e)pdag twee jaar niet doorgaan. Dat er dit jaar juist extra veel mensen op af kwamen, ontroert José. “Het is fantastisch om te zien dat familie en vrienden hun steentje bij dragen in de zorg voor hun naaste. Tijdens de dag was de sfeer gezellig en gemoedelijk, heel fijn. Het is een prachtig voorbeeld van hoe je samen kan zorgen voor elkaar.”

José wil de schoonmakende familie, vrienden en naasten van harte danken voor hun inzet! “Namens alle medewerkers en bewoners van De Wulverhorst: bedankt! We genieten van een glimmend schoon huis!”

Ouder nieuwsberichtRecenter nieuwsbericht

Meer nieuws

Werken bij De Wulverhorst

Als je eenmaal bij De Wulverhorst werkt, wil je nooit meer anders.

Wil jij komen werken bij De Wulverhorst? Bekijk hier onze vacatures:

Alle vacatures