Dit gaat over jou: DeWaardenladers brengen unieke theatershow

woensdag 25 oktober 2023
(Beide voorstellingen zitten vol, reserveren is niet meer mogelijk)
 

De zorg verandert, nu al! Het gaat niet meer zoals het was in de zorg voor onze ouderen, en in de samenleving wordt hard gezocht naar het nieuwe ouder worden. Hoe ziet dat eruit voor ons allemaal? Hoe organiseren we dat in Oudewater?

Theatergroep De WaardenLaders komt op woensdag 29 november naar Oudewater met een unieke theatershow waarin ze een inkijkje geven in de zorg van nu en in de toekomst. Een unieke show, speciaal geschreven voor Oudewater!

Het raakt ons allemaal!
Deze voorstelling is voor iedereen uit Oudewater; inwoners jong en oud, zorgprofessionals, ondernemers en iedereen die sociaal betrokken is. Het is een theaterstuk met een lach en een traan en vol herkenbare zorgsituaties uit Oudewater.

Joyce Jacobs is als bestuurder van De Wulverhorst een van de initiatiefnemers voor dit theaterstuk: “De toekomst is van ons allen. Scheidslijnen tussen organisaties, gemeente en verschillende systemen zullen moeten verdwijnen. Hoe? Wie het weet mag het zeggen. We zijn op weg maar weten nog niet precies hoe die toekomst eruitziet. Dat is spannend: het bekende loslaten om nieuwe zekerheden te vinden. Dat gaat met een lach en een traan. Maar als we plezier blijven maken samen, dan blijft het leuk, vinden we de weg en houden we in Oudewater een prachtig mooie infrastructuur waarin iedereen telt!

Met én voor elkaar
Sabine Uitslag, oud-politica én met haar sprankelende persoonlijkheid lid van De WaardenLaders:  “It takes a village… zo begint de bekende uitspraak die gaat over de allerjongste van onze samenleving. Dit is net zo waar voor onze ouderen. We moeten het met én voor elkaar doen. Deze speciale show is op maat gemaakt voor en met mensen uit Oudewater, of zij nu professional, vrijwilliger, naasten en mantelzorgers, of geïnteresseerde zijn. Voor alle inwoners is het een bijzondere middag of avond uit, vol muziek, interactie, cabaret en verbinding.”

Locatie: Tuinzaal De Wulverhorst
Datum: 29 november
Tijd: 16.00 uur - 18.00 uur en 19:30 uur - 21:30 uur
Toegang is gratis. U kunt zich aanmelden via receptie@wulverhorst.nl. 
Aanmeldingen worden verwerkt in volgorde van ontvangst.

Al vast een voorproefje?

Ouder nieuwsberichtRecenter nieuwsbericht

Meer nieuws

Werken bij De Wulverhorst

Als je eenmaal bij De Wulverhorst werkt, wil je nooit meer anders.

Wil jij komen werken bij De Wulverhorst? Bekijk hier onze vacatures:

Alle vacatures