Wonen in De Wulverhorst

Als thuis wonen niet langer verantwoord en veilig kan, kunt u uw nieuwe thuis vinden bij De Wulverhorst. U kunt uw leven inrichten zoals u dat prettig vindt, wij staan naast u om de juiste zorg en ondersteuning te geven.

U kunt bij ons wonen in één van de 70 ruime en lichte appartementen. Welk appartement bij u past is afhankelijk van de zorg die u nodig heeft. Er zijn appartementen waar u zelfstandig kunt wonen en appartementen waar u samen met andere cliënten in een woonvorm leeft.

Ook kunt u tijdelijk verblijven in De Wulverhorst bijvoorbeeld voor herstel na een operatie of ziekte. Bovendien kunnen we tijdelijk de zorg overnemen van mantelzorgers. Bijvoorbeeld wanneer hij of zij op vakantie gaat of om even op adem te komen.

Ouderenadviseur

U mag ons altijd – vrijblijvend – bellen met uw vragen over zorg en wonen in De Wulverhorst. Ook wanneer u nog niet direct zorg nodig heeft denken wij graag met u mee over welke zorg en ondersteuning in de toekomst passend kan zijn. Voor veel zorg is een indicatiestelling nodig, ook hierover kunnen wij adviseren.

Belt u ons ook gerust voor advies over zorg voor uw partner, ouder of andere naaste. Dit gesprek wordt vergoed door uw zorgverzekering.