Inkopers uit België enthousiast over De Wulverhorst

dinsdag 14 maart 2023
Op dinsdag 7 februari brachten directeurs en inkopers van het Zorgpunt Waasland uit Sint-Niklaas, België een bezoek aan De Wulverhorst.

Businessmanager Rudi Van Bever:  "Het Zorgpunt Waasland is een groep van 12 zorginstellingen. In het kader van een inkoopopdracht wou deze groep van zorginstellingen de werking rond inkoop en logistiek van De Wulverhorst van naderbij ervaren.

Bij aankomst in de centrale inkom viel onmiddellijk de huiselijke sfeer, de gemoedelijke verwelkoming door de bewoners en de medewerkers op.
Om 10 uur ontmoetten we Joyce en José in de vergaderzaal.
Eerst was er een presentatie van Mediq, de leverancier van medische goederen en diensten, gevolgd door een voorstelling van De Wulverhorst, door Joyce.

José gaf zeer inzichtelijk uitleg bij de logistieke processen die in de zorginstelling gehanteerd worden. Tijdens de uitwisseling ontstonden boeiende uitwisselingen van inzichten, waarbij de verschillen tussen de werking van Nederlandse en Belgische zorginstellingen aan bod kwamen.

De leermomenten die de Belgische collega’s meekregen vanuit de ervaringen in De Wulverhorst betekenen een nieuwe stap in een meer efficiënte werking van de Belgische zorginstellingen. Na de koffie was het tijd om de benen te strekken.

We mochten meekijken in kamers, appartementen en afdelingen voor kleinschalig wonen. De huiselijkheid, de familiale sfeer en de respectvolle omgang van bewoners en zorgmedewerkers vielen meteen op. Het comfort waarmee de bewoners omringd zijn was beslist een wens die we graag meenemen voor de residenten aan de andere kant van de grens.

We konden zien hoe de inwoners van Oudewater hun steentje bijdragen aan de werking van De Wulverhorst door mee zorg te dragen voor de was en de strijk van de kledij van de bewoners.

Wij zijn Joyce, José, de medewerkers en de bewoners dankbaar dat wij even mochten deel zijn van jullie zorginstelling.
Dit was een rijke ervaring die we zeker graag meenemen naar de Belgische praktijk."
 
Ouder nieuwsberichtRecenter nieuwsbericht

Meer nieuws

Werken bij De Wulverhorst

Als je eenmaal bij De Wulverhorst werkt, wil je nooit meer anders.

Wil jij komen werken bij De Wulverhorst? Bekijk hier onze vacatures:

Alle vacatures