Wonen met zorg

Als thuis wonen niet langer veilig en verantwoord is kunt u komen wonen in De Wulverhorst. U woont bij ons in een ruim appartement met een eigen woonkamer, keuken, slaapkamer badkamer met toilet en een inpandig balkon. U kunt het inrichten zoals u zelf graag wilt, met de spullen uit uw eigen huis en omgeving. Wilt u graag samen met uw partner wonen in De Wulverhorst? Ook dat kan.

Ons team van zorgmedewerkers staat voor u klaar om u de zorg en ondersteuning te geven die u nodig heeft. De Eerst Verantwoordelijke Verzorgende bekijkt samen met u wat u zelf kan doen, wat uw naasten voor u kunnen betekenen en hoe wij daarbij aan kunnen sluiten. In het gehele zorgproces houdt u zelf de regie!

Kijkt u alvast even rond via de virtuele rondleiding.

Actief leven

U kunt gebruik maken van alle faciliteiten van De Wulverhorst. In de Tuinzaal kunt deelnemen aan activiteiten: sporten en bewegen, zingen, bakken met onze kok of een kop koffie drinken op het terras. In de keuken van De Wulverhorst worden met veel liefde verse maaltijden bereid, zoveel mogelijk met lokale producten. Uw dagelijkse boodschappen kunt u doen in het winkeltje, u kunt naar de kapper of schoonheidsspecialist en er is een stilteruimte.

Face 1

Hartelijk

Wanneer u bij ons komt wonen vinden we het belangrijk dat we u echt leren kennen. Hoe zag u leven eruit voor u bij ons kwam wonen? Welke waarden zijn belangrijk voor u? Eet u graag samen met anderen in onze tuinzaal of liever op uw eigen appartement? Maakt u graag een wandeling of kijkt u graag televisie? Wij doen er alles aan om, binnen onze mogelijkheden, uw wensen en behoeftes te vervullen.

Face 1

Deskundig

Het zorgteam bestaat uit enthousiaste, betrokken en deskundige verzorgenden en verpleegkundigen die goed weten waar ze het over hebben. Uiteraard begeleiden wij u deskundig bij uw lichamelijke verzorging, maar even zo belangrijk vinden wij het om te zorgen voor uw mentale welbevinden.

Face 1

Dichtbij

De meeste mensen die bij ons wonen en werken komen uit Oudewater, of de nabije omgeving. Ze zijn bekend met het leven in Oudewater en het typische ons-kent-ons gevoel. Wanneer u bij ons woont zult u veel vertrouwde gezichten zien.

De Wulverhorst staat midden in Oudewater. Onze toekomstbestendige, duurzame locatie is omgeven door een groenstrook, met een dierenweide en vijver. Als u nog goed ter been bent dan kunt u wandelend naar het centrum.