Verhalen uit De Wulverhorst

Een prachtig dagje uit

Een rondje door Oudewater met de TouwTrein en tijdens een uitgebreide lunch herinneringen ophalen aan vervlogen tijden; het was een dag met een gouden randje.

Tien bewoners van de woningen De Uiver en De Fuut gingen een dagje mee uit naar Theetuin De Kwakel op de Noord-Linschoterzandweg. Alle bewoners mochten een introducé meenemen en er waren enthousiaste medewerkers om de rolstoelen te duwen en de rit in de TouwTrein te begeleiden.

Echt contact
Collega’s Celine van Lent en Mary Burger hadden de dag fantastisch georganiseerd. In de theetuin stonden prachtig gedekte tafels voor ons klaar - met ouderwets servies. De theetuin is heel gezellig, groen en opgefleurd met hele mooie, glazen kunstcreaties. We werden getrakteerd op een lekkere lunch met broodjes kaas en broodjes kroket, warme snacks en versgemaakte soep. Er was tijd voor dat echte contact dat de zorg voor onze bewoners met dementie en hun naasten zo waardevol maakt. Praten over vroegere tijden, samen een liedje zingen en daarna allemaal moe maar voldaan weer terug naar huis. We hebben een absolute topdag gehad!