Verhalen uit De Wulverhorst

Samen voor vrijwilligers

Op woensdagavond 24 mei hebben wij onze vrijwilligers welverdiend in het zonnetje gezet. Op veler verzoek konden we na 4 jaar weer eens een gezellige BBQ organiseren. En wat was het gezellig!

Het sfeertje zat er gelijk goed in onder de 140 vrijwilligers die zich ingeschreven hadden. Een mooi ontmoetingsmoment voor mensen die elkaar al jaren kennen, maar ook nieuwe vrijwilligers hebben elkaar ontmoet en raakten niet uitgepraat. Aan het einde van de avond gingen zelfs de voetjes van de vloer. Want onze huisband  “Wilbert en Arjen” speelde – belangeloos – de hele avond de leukste meezingers en andere prachtige liedjes.

Meerdere collega’s uit de zorg en van kantoor hadden zich enthousiast aangemeld om te helpen bij de BBQ en deden er alles aan om het iedereen naar zijn zin te maken. Als toetje werden we verwend met een heerlijk (gesponsord) ijsje van Roberto. En de slagroom was meegegeven door restaurant Hex, die hoorden van de BBQ voor al die vrijwilligers en ook graag wat wilden doen. De BBQ zelf is gesponsord door Victor van der Werf van Groenland Kip, Gert Kraan en Jan van Dam.

Als Oudewaterse gemeenschap mogen we trots zijn op zoveel mensen die zich belangeloos voor een ander inzetten en dan is het geweldig om te zien dat we samen met een aantal betrokken ondernemers onze waardering kunnen tonen.