Algemeen

donderdag 14 maart 2024
Afgelopen dinsdagmiddag 12 maart heeft het projectteam van De Wulverhorst en De Woningraat de bouwplaats van Nieuw Schuylenburcht bezocht.

Sophia Griffioen vertel hoe 'positief verrast ze was'. "De ruimtes, het licht en er zijn enorme vorderingen gemaakt in korte tijd!"
Onder begeleiding van uitvoerder van Aannemingsbedrijf Bolton mocht het team een aantal appartementen en de ontmoetingsruimte bezoeken. Ze vonden het leuk om nu eens met eigen ogen te zien wat er gebouwd wordt, in plaats van te kijken naar een bouwtekening.
 
Zwemmen
Het team bekeek ook de buitenruimte waar de binnentuin wordt aangelegd. In de tuin zit nu nog een grote betonnen bak die dienst heeft gedaan voor de enorme kraan die er gestaan heeft. "Een van de collega's hoopt dat hier een zwembad van gemaakt kon worden om lekker baantjes te trekken", vertelt Sophia met een knipoog. "Maar we zijn bezig met een prachtig ontwerp voor de tuin. Het wordt heel fraai!"

De belangstelling voor de appartementen die verhuurd worden is overweldigend. De Woningraat heeft ruim 1000 reacties ontvangen, dit betekent helaas dus ook dat er veel geĂŻnteresseerden teleurgesteld moeten worden.

De toewijzing van de appartementen met zorg verloopt via onze woonzorg-/ouderenadviseur Berta Makkink. Betrokkenen worden tijdig ingelicht.

Ouder nieuwsberichtRecenter nieuwsbericht

Meer nieuws

Werken bij De Wulverhorst

Als je eenmaal bij De Wulverhorst werkt, wil je nooit meer anders.

Wil jij komen werken bij De Wulverhorst? Bekijk hier onze vacatures:

Alle vacatures