Stichting Vrienden van De Wulverhorst

Stichting Vrienden van De Wulverhorst maakt projecten mogelijk die plezier en ontspanning bieden voor ouderen in Oudewater. Projecten die ‘een beetje sjeu aan het leven geven’ én die niet vanuit de standaard zorgbudgetten betaald kunnen (en mogen) worden.

Hiermee draagt Stichting Vrienden van De Wulverhorst bij aan een fijne, liefdevolle en veilige woonomgeving voor ouderen in Oudewater, thuis of in De Wulverhorst. Met onze projecten geven we hen de kans om betrokken te blijven bij onze samenleving en proberen we vereenzaming zoveel mogelijk te voorkomen.

Van, voor en door Oudewater. Je hoort het vaak in onze stad. Carnaval, Koningsdag, Pracht aan de Gracht; we maken het graag samen mogelijk. Ook De Wulverhorst is onderdeel van onze mooie stad. En, zal in de toekomst alleen maar belangrijker worden voor de Oudewaterse samenleving.

Help en doneer aan De Wulverhorst

Bedrag

  • € 15
  • € 30
  • € 50

Ik wil graag een ander bedrag doneren

Vul het bedrag in dat u wilt doneren:

Doneer via een QR code

Met dit bedrag maakt u het bijvoorbeeld mogelijk voor een bewoner om een jaar lang te beeldbellen met familie d.m.v. een iPad.

Help en doneer aan De Wulverhorst

Aanhef*

  • de heer
  • mevrouw
  • anders
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden
Face 1

Word vriend van De Wulverhorst

We doen het samen, dus we zijn al heel blij met een kleine bijdrage. U kunt maandelijks of jaarlijks doneren aan Stichting Vrienden van De Wulverhorst. Liever per project of in natura doneren? Dat kan natuurlijk ook. Bekijkt u hier het project waar we op dit moment voor werven.

Face 1

Word zakelijk vriend van De Wulverhorst

Als bedrijf kunt u een gift doen, eenmalig of jaarlijks. In ruil hiervoor wordt uw logo geplaatst op de sponsormuur in De Wulverhorst. Bovendien kunt u kiezen voor een bijdrage aan de sponsorauto van De Wulverhorst, waar uw logo dan op wordt vermeld. Liever per project of in natura doneren? Dat kan natuurlijk ook. Bekijkt u hier het project waar we op dit moment voor werven.

Laten we vrienden worden!

Hier doen we het voor

Onze vrienden

Vriend worden?

Prins Bernardstraat 2
3421 JD Oudewater
0348-565265
penningmeester@stichtingvriendenvandewulverhorst.nl
KvK-nummer: 30147254
RSIN/Fiscaalnummer: 815875113

De stichting is geregistreerd als ANBI